Climacomfort matrassen

Op

ClimaComfort gebruikt Climafoam® in haar matrassen. Dit is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. Climafoam® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort. U kunt de klimatiserende werking van de Climafoam® in de toplaag voelen wanneer u uw hand er even op laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan. Climafoam® koelt als het warm is en het verwarmt als u het koud heeft.De klimatiserende werking van Climafoam® wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. De matrashoes maakt direct contact met uw huid en zorgt voor geleiding van lichaamswarmte naar de Climafoam®, welke vervolgens in werking treedt en lichaamswarmte reguleert.
Het gebruik van Climafoam®, in combinatie met de matrasschuimen EvoPore® en ViscoPore®, is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest. Zo combineert ClimaComfort innovatieve technologie met subliem slaapcomfort. Daar profiteert u direct van.

Boxspring, het bed van deze tijd

Op

Een boxspring is er in vele prijsklassen, dit heeft hoofdzakelijk temaken met de gebruikte materialen.
Nu wil het ook niet zeggen dat het duurste bed ook meteen het beste bed is, een bed moet gekocht worden naar de voorkeur en de eisen van de klant.

Matrassen bepalen het comfort van een bed

Op

De matras bepaalt of een bed goed ligt, of deze nu op een boxspring of lattenbodem ligt. De keuze voor een matras is afhankelijk van veel factoren: slaaphouding, warmte- en vochthuishouding, gevoeligheid gewrichten, voorkeur voor hard of zacht comfort, e.d. Het ligcomfort wordt naast de matras ook bepaald door de bedbodem. Uiteindelijk is het de totale combinatie van matras en bodem die de ligkwaliteit bepaalt. Voor het beste ligcomfort kiest u een bedbodem samen met een passend matras.

Dekbedden

Op

Om lekker te kunnen slapen heeft u niet alleen een goed matras nodig, maar is het juiste dekbed ook een belangrijk onderdeel van het slaapgenot. Er worden de laatste jaren voornamelijk dekbedden toegepast. Dekbedden worden grofweg ingedeeld in 3 categorieën; synthetisch, wol en dons, deze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen.

Hoofdkussens zijn zeer belangrijk voor een goede lighouding

Op

Hoofdkussens zijn er verschillende vullingen waardoor de ene steviger is dan de andere. Niet iedereen heeft behoefte aan een vormvast kussen dat wil zeggen een kussen waarvan de vulling niet of nauwelijks kan verschuiven. Een vormvast kussen is bijvoorbeeld een latex kussen, neksteun kussen, traagschuim kussen. Dit zijn kussens die de hele nacht door een gelijkmatige ondersteuning geven en welke niet of nauwelijks te vervormen zijn. Voor mensen die een goede nek ondersteuning willen hebben zijn dit de aangewezen kussens. Vooral de Silvana Support kussens zijn zeer goede neksteun kussens, er zijn 6 verschillende uitvoeringen, daardoor is er voor iedereen het juiste kussen.

Combispring matras Aura

Op

De ontwikkelingen als het gaat om matrassen volgen elkaar razendsnel op. In de Combispring Aura matras zijn de laatste ontwikkelingen gecombineerd met de originele Combispring technologie van Norma. Deze combinatie is klaar voor de toekomst. Dankzij de Soft-Touch technologie in de schouderzones, een geprofileerde toplaag, de open Hecoloft structuur en de mogelijkheid van Talalay Latex afdeklaag zorgen voor een ongeëvenaard ligcomfort voor iedereen.

Blog

Wij bloggen branche nieuws, wetenswaardigheden en kennis om u te informeren over de wondere wereld van slapen.