Sand boxspring

Op

Natuurlijke en gezonde materialen.
De comfortproducten van Sand worden gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar en Tencel garen, vervaardigd uit ruw en onbewerkt hout. Elk Sand produkt wordt met de hand vervaardigd en gekenmerkt door de hoogst mogelijke afwerking. Voor een gegarandeerd goed gevoel.

De Sand pocketveer matrassen zijn innovatieve matrassen, waarin slimme constructies het lichaam op elk punt ondersteunen, door middel van elektrothermisch nageharde hoog/laag veren met 7 comfortzones, afgedekt met natuurlatex en paardehaar. Elke topdekmatras van Sand heeft een zeer comfortabele afdeklaag van natuurlatex.
de basis van natuurlatex is rubbermelk uit de rubberboom Hevea Brasiliensis. Natuurlatex kenmerkt zich door een uitstekend warmte isolerend vermogen. Daarnaast past natuurlatex zich voortreffelijk aan de vormen van het lichaam
door de hoge elasticiteit.

Boxholm

Op

BOXHOLM
Maak kennis met Boxholm. De fabrikant van de originele Scandinavische boxspring. Scandinavië is de bakermat van de boxspring. En niet voor niets. Het maken van een echte boxspring is vakmanschap, en dat vak beheersen de Scandinaviërs als geen ander.
Solide basis
De basis van elke Boxholm boxspring wordt gevormd door een robuust houten frame, dat garant staat voor vele jaren slaapplezier. Dit hout wordt gewonnen in de uitgestrekte wouden van Scandinavië, waar houthakkers jaar in jaar uit de beste bomen selecteren voor Boxholm.
Laag op laag
De boxspring-combinatie is opgebouwd uit meerdere lagen: de box, het matras en tenslotte de topper. Het samenspel van deze lagen zorgt voor het unieke en aangename ligcomfort, dat zo typerend is voor de Scandinavische boxspring.
Zowel de box als het matras en zijn voorzien van een dikke laag pocketvering. Dit dubbele verenpakket, ook wel DPS genoemd (Duo Pocket System), is kenmerkend voor alle Boxholm boxsprings. Als je gaat liggen, ervaar je direct een weldadig en ontspannend gevoel. Het dubbele verenpakket is veerkrachtig en biedt tegelijkertijd uitstekende ondersteuning voor het gehele lichaam.
De royale topper zorgt tenslotte voor de ‘finishing touch’, een perfecte aansluiting tussen lichaam en matras.
Een kwestie van kiezen
Dat een boxspring niet alleen goed moet liggen, maar er ook goed uit moet zien, dat weten de makers van Boxholm maar al te goed. Aan het ontwerp is dan ook bijzonder veel aandacht besteed. Het ongecompliceerde design van de Boxholm boxsprings springt direct in het oog. En met keuze uit 24 luxe stoffen, 3 verschillende potensets, diverse hoofdborden en toppers, is het alleen nog een kwestie van kiezen.
Authentiek Scandinavisch Slapen
Met een boxspring van Boxholm maakt u van uw slaapkamer een plek om heerlijk tot rust te komen. Ervaar het authentieke Scandinavische slapen nu zelf en informeer naar Boxholm bij Kreeft Bedden.

Climacomfort matrassen

Op

ClimaComfort gebruikt Climafoam® in haar matrassen. Dit is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. Climafoam® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort. U kunt de klimatiserende werking van de Climafoam® in de toplaag voelen wanneer u uw hand er even op laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan. Climafoam® koelt als het warm is en het verwarmt als u het koud heeft.De klimatiserende werking van Climafoam® wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. De matrashoes maakt direct contact met uw huid en zorgt voor geleiding van lichaamswarmte naar de Climafoam®, welke vervolgens in werking treedt en lichaamswarmte reguleert.
Het gebruik van Climafoam®, in combinatie met de matrasschuimen EvoPore® en ViscoPore®, is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest. Zo combineert ClimaComfort innovatieve technologie met subliem slaapcomfort. Daar profiteert u direct van.

Boxspring, het bed van deze tijd

Op

Een boxspring is er in vele prijsklassen, dit heeft hoofdzakelijk temaken met de gebruikte materialen.
Nu wil het ook niet zeggen dat het duurste bed ook meteen het beste bed is, een bed moet gekocht worden naar de voorkeur en de eisen van de klant.

Matrassen bepalen het comfort van een bed

Op

De matras bepaalt of een bed goed ligt, of deze nu op een boxspring of lattenbodem ligt. De keuze voor een matras is afhankelijk van veel factoren: slaaphouding, warmte- en vochthuishouding, gevoeligheid gewrichten, voorkeur voor hard of zacht comfort, e.d. Het ligcomfort wordt naast de matras ook bepaald door de bedbodem. Uiteindelijk is het de totale combinatie van matras en bodem die de ligkwaliteit bepaalt. Voor het beste ligcomfort kiest u een bedbodem samen met een passend matras.

Dekbedden

Op

Om lekker te kunnen slapen heeft u niet alleen een goed matras nodig, maar is het juiste dekbed ook een belangrijk onderdeel van het slaapgenot. Er worden de laatste jaren voornamelijk dekbedden toegepast. Dekbedden worden grofweg ingedeeld in 3 categorieën; synthetisch, wol en dons, deze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen.

Blog

Wij bloggen branche nieuws, wetenswaardigheden en kennis om u te informeren over de wondere wereld van slapen.