Climafoam

Climafoam®

ClimaComfort gebruikt Climafoam® in haar matrassen. Dit is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. Climafoam® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort. U kunt de klimatiserende werking van de Climafoam® in de toplaag voelen wanneer u uw hand er even op laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan. Climafoam® koelt als het warm is en het verwarmt als u het koud heeft.De klimatiserende werking van Climafoam® wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. De matrashoes maakt direct contact met uw huid en zorgt voor geleiding van lichaamswarmte naar de Climafoam®, welke vervolgens in werking treedt en lichaamswarmte reguleert.
Het gebruik van Climafoam®, in combinatie met de matrasschuimen EvoPore® en ViscoPore®, is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest. Zo combineert ClimaComfort innovatieve technologie met subliem slaapcomfort. Daar profiteert u direct van.

Veel gestelde vragen

Dit is de veel gestelde vragen sectie van Kreeft Bedden. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.