M line

Op

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter.
Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

Door de ultieme drukverlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M line dieper en draait u minder. Slaapsystemen van M line staan garant voor een goede mobiliteit en uitstekende ventilatie.
Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.

Met M line producten haalt u kwaliteit in huis. M line producten worden met zorg gemaakt en dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M line producten gegarandeerd.
Daarnaast zijn alle producten ook LGA en öko-tex gecertificeerd.
Dit betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen*.
Daarnaast biedt M line vanaf heden 100 dagen omruilgarantie op haar matrassen, zodat u zelf het comfort kunt testen.

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt.
Hierdoor zorgen M line matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een M line matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap.
U bent verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne en daarmee haalt u het maximale uit de nacht.

Ook alle M line kussens zijn gemaakt van het revolutionair visco-elastisch M line materiaal.
De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.

Veel topsporters slapen op een bed van M line en hebben zich ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar dit is ook in de zorg een groot aandachtspunt.
Een goede slaaphouding, door de optimale drukverlaging van M line, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen.
Vandaar dat ook zorgcentra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen gebruik maken van M line matrassen en hoofdkussens.

M line - Sleep well. Move Better.

Boxspring, het bed van deze tijd

Op

Een boxspring is er in vele prijsklassen, dit heeft hoofdzakelijk temaken met de gebruikte materialen.
Nu wil het ook niet zeggen dat het duurste bed ook meteen het beste bed is, een bed moet gekocht worden naar de voorkeur en de eisen van de klant.

Matrassen bepalen het comfort van een bed

Op

De matras bepaalt of een bed goed ligt, of deze nu op een boxspring of lattenbodem ligt. De keuze voor een matras is afhankelijk van veel factoren: slaaphouding, warmte- en vochthuishouding, gevoeligheid gewrichten, voorkeur voor hard of zacht comfort, e.d. Het ligcomfort wordt naast de matras ook bepaald door de bedbodem. Uiteindelijk is het de totale combinatie van matras en bodem die de ligkwaliteit bepaalt. Voor het beste ligcomfort kiest u een bedbodem samen met een passend matras.

Dekbedden

Op

Om lekker te kunnen slapen heeft u niet alleen een goed matras nodig, maar is het juiste dekbed ook een belangrijk onderdeel van het slaapgenot. Er worden de laatste jaren voornamelijk dekbedden toegepast. Dekbedden worden grofweg ingedeeld in 3 categorieën; synthetisch, wol en dons, deze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen.

Hoofdkussens zijn zeer belangrijk voor een goede lighouding

Op

Hoofdkussens zijn er verschillende vullingen waardoor de ene steviger is dan de andere. Niet iedereen heeft behoefte aan een vormvast kussen dat wil zeggen een kussen waarvan de vulling niet of nauwelijks kan verschuiven. Een vormvast kussen is bijvoorbeeld een latex kussen, neksteun kussen, traagschuim kussen. Dit zijn kussens die de hele nacht door een gelijkmatige ondersteuning geven en welke niet of nauwelijks te vervormen zijn. Voor mensen die een goede nek ondersteuning willen hebben zijn dit de aangewezen kussens. Vooral de Silvana Support kussens zijn zeer goede neksteun kussens, er zijn 6 verschillende uitvoeringen, daardoor is er voor iedereen het juiste kussen.

Blog

Wij bloggen branche nieuws, wetenswaardigheden en kennis om u te informeren over de wondere wereld van slapen.