Hoe wordt de Texelse wol geproduceerd?

Moderne machines verwerken de Texelse wol in veerkrachtige dekbedden, futons, onderdekens en hoofdkussens. De natuurlijke eigenschappen – ventilatie en isolatie – zijn onze leidraad in het productieproces. Sterker nog, we doen er alles aan om die werking van wol net dat beetje extra mee te geven. TexelWool© heeft daarvoor een uniek vernaaldingsproces ontwikkeld. Dankzij een nieuwe weeftechniek wordt de wol met speciale naalden horizontaal en verticaal verweven. Het resultaat? Een volumineus wollen dekbed, dat heel licht en luchtig aanvoelt.

Het TexelWool© comfortsysteem biedt nog meer veerkracht. Speciaal ontwikkeld voor de luxere slaapproducten. Het geheim ligt in de mix van wollagen. We leggen diverse dunnere lagen wol op elkaar. U kunt zich voorstellen dat de kroezende wolvezels veel lucht en ruimte krijgen om nog beter hun werk te doen. En dat vertaalt zich in een heerlijk en gezond slaapcomfort.

Onder deze nieuwe generatie slaapproducten ligt u geen nacht meer wakker. Bovendien heeft u vijf jaar garantie op het hele product – van de vulling tot de drukknopen. Slaap lekker!

Veel gestelde vragen

Dit is de veel gestelde vragen sectie van Kreeft Bedden. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.