Perfecte afstemming op uw lichaam van de matras

Slaapsystemen van Eastborn onderscheiden zich door originele en innovatieve ontwerpen en materialen.

Dat geldt ook voor de matrassen. Bij het ontwikkelen daarvan laat Eastborn zich leiden door de techniek van het slapen en de anatomie en het functioneren van het menselijk lichaam. Hoe breng je je spieren en pezen in een ontspannen toestand? Hoe komt een wervelkolom optimaal tot rust? Transpireert iemand tijdens de slaap en hoeveel?

Dat soort inzichten, gecombineerd met de jarenlange ervaring van Eastborn, maakt dat Eastborn iedereen een passend matras kan aanbieden, dat perfect is afgestemd op zijn of haar lichaam.

Uw wervelkolom is de schokdemper van uw lichaam. Door de S-vorm beschermt uw wervelkolom uw hersenen tegen schokken als gevolg van lopen, rennen of springen.

Daarom is een goede ondersteuning van uw wervelkolom zo belangrijk als u slaapt. Hoe beter uw wervelkolom uitrust en ontspant in uw slaap, hoe beter u overdag functioneert.

Een matras van Eastborn kenmerkt zich altijd door een gelijkmatige ondersteuning van uw lichaam. Of u nu op uw rug slaapt, of op uw zij. Uw wervelkolom behoudt de natuurlijke S-curve en uw onderrug moet altijd voldoende opwaartse steun krijgen. We noemen dit de conformiteit van een matras. Hoe beter de conformiteit, hoe beter het matras en de bodem zich aan uw lichaam aanpassen, hoe beter uw lichaam zich kan ontspannen en kan uitrusten.

Veel gestelde vragen

Dit is de veel gestelde vragen sectie van Kreeft Bedden. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.