Slapen en slaapcomfort

Slapen is van wezenlijk belang voor uw gezondheid. Het is dus belangrijk dat u tijdens het slapen voldoende slaapcomfort ervaart.

Het stelt uw lichaam in staat zowel fysiek als mentaal te herstellen van de inspanningen van de voorgaande dag. Mensen die een goed en gezond slaapcomfort geboden wordt, presteren beter en hebben minder lichamelijke klachten en meer energie.

Vind uw ideale slaapsysteem; ga proefliggen bij Kreeft Bedden en laat u uitgebreid informeren!

Concentratievermogen: Een gezonde slaap verbetert uw concentratievermogen en maakt u energieker. Als u goed uitgerust wakker wordt, merkt u dat direct bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Een goed slaapcomfort uitkiezen bij de aanschaf van een nieuw slaapsysteem is dus van groot belang.

Ondersteuning: Een goede matras en bedbodem moeten uw lichaam gelijkmatig ondersteunen, zodat de wervelkolom ook 's nachts de natuurlijke S-curve behoudt. Alleen met het juiste slaapcomfort kunnen uw wervelkolom en tussenwervelschijven voldoende herstellen van de dagelijkse belastingen en hoeven uw spieren zich niet in te spannen om een verkeerd slaapcomfort te corrigeren.

Slaapcomfort: Voor een goed slaapcomfort is een optimale balans tussen u, uw matras en uw bedbodem essentieel. Met het uitgebreide assortiment slaapsystemen van Eastborn is voor een ieder het juiste slaapcomfort te realiseren.

Het is belangrijk dat uw matras of boxspring voldoende ventieerd, want in een droge omgeving slaapt u comfortabeler.

Uw persoonlijke voorkeuren, uw lichaamslengte en uw lichaamsgewicht bepalen voor welk type slaapcomfort u uiteindelijk kiest.

De slaapsystemen van Eastborn vormen zich volledig naar uw lichaam. Een goed slaapcomfort en optimale rust is het gevolg. En dat merkt u 's morgens bij het ontwaken!

Veel gestelde vragen

Dit is de veel gestelde vragen sectie van Kreeft Bedden. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.