Ga naar de inhoud

Kreeft Bedden Leeuwarden

Heerlijk slapen in een bed dat bij je past

Een nieuw bed kopen doen we niet met grote regelmaat. Het is een aankoop die langere tijd mee moet gaan en daarom de nodige zorg en aandacht verdient. Dit beseffen ze zich bij Kreeft Bedden maar al te goed. Fokko Kreeft verkoopt in zijn beddenspeciaalzaak behalve kant en klare sets, ook slaapcombinaties op maat.
Stevig of zacht?

“Een bed aanschaffen is een heel persoonlijke aangelegenheid,” stelt eigenaar Fokko Kreeft. “Sommige mensen weten precies wat ze willen wanneer ze in de winkel komen, maar er zijn ook klanten die nog zoekende zijn. Die mensen spoor ik aan op de verschillende bedden en matrassen te gaan liggen, om zo de voorkeur voor stevig of juist zacht te ontdekken. Ik leg graag uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Voor mij is het zaak vooral goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. We hebben voor iedereen wel een geschikt bed en matras in huis.”

Nederlands fabricaat

In de ruim opgezette en lichte showroom staan zo’n 24 verschillende combinaties opgesteld. Grijze boxsprings, van zachtgrijs tot antraciet/zwart, voeren de boventoon, met als kleurrijke eyecatcher een aquablauw model. “Ik probeer met de showroom zoveel mogelijk in te spelen op wat mijn klanten mooi vinden. Van de aquablauwe boxspring heb ik overigens direct een verkocht; die klant viel meteen voor de kleur.” Fokko Kreeft heeft heel bewust gekozen voor uitsluitend merken van Nederlands fabricaat, als Eastborn, Norma en onze huis collectie. “Alleen dan weet je zeker dat de kwaliteit goed en constant is. Daarnaast zijn de levertijden kort en mocht er eens iets zijn, dan wordt alles snel en adequaat afgehandeld.” De boxspring is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers, maar bij Kreeft Bedden vinden we nog altijd een collectie ledikanten. “Ook bij ons is de boxspring het meest populair, maar er is een groep mensen die de voorkeur geeft aan een ledikant. Hierin bieden we dan ook een ruime keuze. Dit geldt ook voor matrassen, waarvan we van oudsher al een uitgebreide collectie voeren in verschillende prijsklassen.

Collectie hoofdkussens en bedtextiel

Minstens zo belangrijk als een degelijk matras, is een goed hoofdkussen. Kreeft Bedden verkoopt ze al vanaf € 10,00 oplopend tot zo’n € 150,00. “Met name de neksteunkussens van Silvana Support en latex kussens worden als erg prettig ervaren, hier slaap ikzelf ook op. Onlangs is er een nieuw model uitgebracht dat nog meer ondersteuning biedt tijdens het slapen. Deze kussens zijn er diverse soorten, variërend van heel zacht tot zeer stevig.” Met een collectie lakens, dekbedden, overtrekken en ander bedtextiel, maakt Kreeft Bedden de slaapervaring compleet. Alle bedden en matrassen worden met een eigen bus bezorgd en vervolgens bij de klant thuis gemonteerd. “We rijden door heel Friesland en ook daarbuiten. We prijzen ons gelukkig met een groot aantal vaste klanten. De winkel bestaat al sinds 1976, toen mijn vader ermee startte, en sindsdien hebben we hele families binnen onze klantenkring. Het is leuk om te zien dat na de vaders nu ook hun zoons en dochters naar ons toekomen voor een nieuw bed.

Kom met ons in contact

Stuur ons een bericht

10:00 tot 17:30 Di t/m Za

(Maandag +Zondag gesloten)

Kreeft bedden Leeuwarden

Groningerstraatweg 183
8922 GE Leeuwarden
Nederland
info@kreeftbedden.nl
058-2151866