Ga naar de inhoud
Boxspring 180/200 verstelbaar showmodel kleur naturel
Home » News » Boxspring, het bed van deze tijd

Boxspring, het bed van deze tijd

Latex en natuurrubber

De een wil zacht liggen de andere stevig of iets daar tussen in en ook het budget is niet onbelangrijk. Het uiterlijk is in veel gevallen aan te passen door dat er verschillende hoofdborden mogelijke zijn, zowel in hoogte als in vorm. De boxspring is in de meeste gevallen ook hoger dan een ledikant waardoor de instap hoogte ook hoger wordt dit is wel zo comfortabel zeken voor de wat oudere personen.

De boxspring is verkrijgbaar in een vlakke uitvoering en elektrisch verstelbaar. Elektrisch verstelbaar is zeer gemakkelijk bij het lezen of televisie kijken in bed.

Het principe van een boxspring is een onderlaag van metalen veren bonel of pocketvering, daarop een matras meestal een pocketvering en dan afgedekt met een matras topper, dit lijkt een dunne matras maar deze heeft als functie, comfort laag waardoor het comfortabelere ligt en verbergt de naad tussen 2 matrassen.

Het kan gestoffeerd worden in vele stof soorten en kleuren, ook voor mensen die geen stof willen of mensen met allergie kan het ook met skai worden uitgevoerd.

Een boxspring moet ook worden uitgeprobeerd om tot het beste ligcomfort te kunnen komen